Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Βραζιλία 2014: Αυτή είναι η πιο ακριβή 11άδα του Μουντιάλ !!

Οι πιο ακριβοί παίκτες στον πλανήτη, ανά θέση που αγωνίζονται, αν έφτιαχναν μια φανταστική ομάδα, η αξία της σίγουρα θα υπερβαίνει τα € 650 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα transfermarkt.es.


Ινιέστα, Ρονάλντο και Μέσι. Τρεις από τους πιό ακριβούς παίκτες του Μουντιάλ.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις 32 ομάδες το επόμενο καλοκαίρι, όπου οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου θα πρέπει να αποδείξουν την ικανότητά τους να κατακτήσουν το πολυπόθητο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Αλλά προτού να γνωρίζουμε τις αποστολές των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά, ψάξαμε και βρήκαμε την ιδανική ενδεκάδα με βάση τις σημερινές τιμές των παικτών. Κάθε ένας που επιλέχτηκε είναι και ο πιο ακριβός στη θέση του, σύμφωνα με στοιχεία που βρήκαμε στην ιστοσελίδα transfermarkt.es, αλλά και σύμφωνα με την ποιότητά τους που είναι καλά εδραιωμένη στους αντίστοιχους συλλόγους τους.
Αν κάποιος μεγιστάνας δοκίμαζε να φτιάξει μια ομάδα με τους έντεκα αυτούς παίκτες, η συνολική αξία τους θα ήταν περισσότερο από € 675 εκατομμύρια και εν τέλει, σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά.
Δείτε παρακάτω το σχετικό γράφημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: