Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Tα 10 μεγάλα ονόματα που θα χάσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. (Αφιέρωμα)


Παρά το γεγονός ότι πολλά αστέρια έχουν την ευκαιρία να λάμψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, μερικοί από τους καλύτερους παίκτες θα χάσουν το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με τις 32 ομάδες που έχουν ήδη οριστεί, to BALLoni σας παρουσιάζει τα 10 μεγάλα ονόματα που θα χάσουν το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.


1. Ο Σουηδός επιθετικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , ο οποίος ήδη έχει παίξει στην Κορέα και την Ιαπωνία το 2002 και στη Γερμανία το 2006, θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του ύστερα από ένα συνολικό αποτέλεσμα 2-4 στα Ευρωπαϊκά πλέι-οφ εναντίον της Πορτογαλίας.

2. Ο Πολωνός στράικερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση το Μουντιάλ, επειδή η ομάδα του αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση .

3. Ο Ουαλός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή η Ουαλία αποκλείστηκε στην φάση των Ευρωπαϊκών ομίλων, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση της κατάταξης.

4. Ο Τσέχος τερματοφύλακας Πετρ Τσεχ, ο οποίος έπαιξε ήδη στην Κορέα και την Ιαπωνία το 2002, δεν μπορεί να πάει στη Βραζιλία επειδή η ομάδα του βγήκε τρίτη στην φάση των ομίλων της Ευρώπης, και έμεινε χωρίς εισιτήριο πρόκρισης.

5. Ο Τούρκος μέσος Aρντά Tουράν θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή η Τουρκία  απογοήτευσε στη  φάση των προκριματικών ομίλων της Ευρώπης και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

6. O Σέρβος αμυντικός Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς , ο οποίος έπαιξε στη Νότια Αφρική το 2010, δεν μπορεί να παίξει στη Βραζιλία επειδή η ομάδα του αποκλείστηκε στην φάση των προκριματικών ομίλων της Ευρώπης, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση.

7. Ο επιθετικός του Περού Κλαούντιο Πιζάρο δεν μπορεί να δώσει το παρόν στα γήπεδα της Βραζιλίας, επειδή η ομάδα του τερμάτισε στην έβδομη θέση των προκριματικών της Νότιας Αμερικής.

8. Ο Ιρλανδός επιθετικός Ρόμπι Κιν, ο οποίος ήδη έχει παίξει στην Κορέα και την Ιαπωνία το 2002, δεν μπορεί να παίξει στη Βραζιλία, αφού στη φάση των προκριματικών ομίλων της Ευρώπης η Ιρλανδία κατέλαβε την τέταρτη θέση του ομίλου της.

9. Ο νεαρός Αυστριακός αμυντικός Ντέιβιντ Aλάμπα θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή η ομάδα του αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση .

10. Τέλος, ο μέσος και μεγάλο αστέρι της Σλοβακίας Mάρεκ Χάμσικ , ο οποίος έπαιξε στη Νότια Αφρική το 2010, δεν μπορεί να παίξει και στη Βραζιλία, αφού η ομάδα του έπεσε πάνω στις εκπληκτικές Βοσνία και Ελλάδα και αποκλείστηκε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: