Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Όμορφες δημοσιογράφοι εισβάλλουν στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι μόνο μέρος για να απολαύσετε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά επίσης για να χορτάσουν τα μάτια σας με τις όμορφες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες που θα είναι εκεί επί το έργον. Αυτές είναι οι πιο όμορφες Λατίνες ρεπόρτερ που θα είναι στο Μουντιάλ.

Ινές Σάινθ (TV Azteca)
Η Ινές Σάινθ, η οποία θα καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο για το κανάλι TV Azteca, έχει άφθονη εμπειρία καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα όπως Ολυμπιακούς Αγώνες, Σούπερ Μπολ, κλπ .. Η πανέμορφη Σάινθ μιλάει τρεις γλώσσες και είναι διάσημη για τις συνεντεύξεις της με προσωπικότητες του αθλητισμού. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στο πλάι του José Ramón Fernández, όταν δούλευε για το TV Azteca. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, ήταν ένα σημαντικό στέλεχος της κάλυψης των αγώνων του TV Azteca. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ήταν το αστέρι του προγράμματος. Η 35χρονη Σάινθ που είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες δημοσιογράφους.

Carolina Padrón (ESPN/Μεξικό)
Μια αναδυόμενη προσωπικότητα είναι η εκ Βενεζουέλας καταγόμενη Καρολίνα Παντρόν, η οποία εργάζεται για το ESPN.Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο της άθλημα, αλλά λατρεύει επίσης το τένις και τον Ραφαέλ Ναντάλ. .Είχε την ευκαιρία να καλύψει το Copa America και διάφορα τουρνουά τένις. Είναι μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες του αθλητικού χώρου. Η Καρολίνα  γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, αλλά σπούδασε και εργάστηκε στην Ισπανία. Από εκεί μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό του  ESPN.

Patty Lopez de la Cerda (Record)
Η Πάτυ Λόπεζ  είναι τηλεοπτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος και εργάζεται για την εφημερίδα Record του Μεξικού. Η Λόπεζ είναι μια από τις αναδυόμενες δημοσιογράφους στα social media και στο διαδίκτυο και το μπλογκ της συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκέψεων και ασχολείται με διάφορα σπορ, αλλά ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει την περιπέτεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με μια ομάδα φίλων μπήκε σε ένα λεωφορείο και άφησε την Πόλη του Μεξικού για τη Βραζιλία  για να καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Λόπεζ  είναι οπαδός της Αμερικής και της Μπαρτσελόνα και τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τρέξιμο και το αερόμπικ.

Vanessa Huppenkothen (Televisa)
Η Πανέμορφη Vanessa Huppenkothen είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για το Televisa σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει αναλάβει να κάνει ανταποκρίσεις από διάφορα γήπεδα. Ήδη, κάνει συνεντεύξεις οπαδών που βρίσκονται στη Βραζιλία. Από το 2008 η Βανέσα έχει γίνει ένα από τα πιο όμορφα δημοσιογραφικά πρόσωπα στην μεξικανική τηλεόραση. Έχει καλύψει τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και του μπέιζμπολ. ​​Αγαπημένες ομάδες της είναι η Πατσούκα, η Μπαρτσελόνα και οι Ντάλας Καουμπόις. Πρόσφατα,  ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό δημοσίευσε ότι είχε σχέση με το δημοσιογράφο του Televisa  Miguel Gurwitz, ο οποίος είναι παντρεμένος. Και οι δύο δημοσιογράφοι αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς.

Elba Jimenez (TDN)
Η εκρηκτική Έλμπα Χιμένεθ ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός, αλλά την εγκατέλειψε για να πάρει μέρος σε μια σειρά από διάφορα αθλητικά προγράμματα. Ξεκίνησε από το blogging της μεξικανικής εφημερίδας Record, αναλύοντας ποδοσφαιρικά και άλλα αθλήματα θέματα. Η Χιμένεθ, που εργάζεται για το κανάλι TDN,  είναι φίλαθλος του ποδοσφαίρου, του τένις και του ράγκμπι. Είναι οπαδός της Κρουζ Αζούλ, της Μπαρτσελόνα (και αυτή), των Πάτριοτς  και του Ραφαέλ Ναντάλ. Θα είναι στη Βραζιλία για να καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο για την ιστοσελίδα του καναλιού και για  το κανάλι του στο You Tube.

Kary Correa (ESPN)
Άλλη μια όμορφη παρουσιάστρια του ESPN, η Κάρι Κορέα θα δροσίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα ενημέρωσης στο κανάλι Cadena 3, στο οποίο έλεγε τον ..καιρό. Όμως, η νεαρή δημοσιογράφος έδειξε ζήλο και επαρκείς γνώσεις για να ενταχθεί στη δημοσιογραφική ομάδα του σπορ ESPN. Η Κορέα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη μεξικανική τηλεόραση και στο ESPN φυσικά.

Mariangela Meotti (Televisa)
Η παρουσιάστρια Μαριάντζελα Μεότι είναι άλλη μια λαμπερή παρουσία που θα καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα γι 'αυτήν αφού είναι Βραζιλιάνα. Η νεαρή δημοσιογράφος με τη βραζιλιάνικη ομορφιά, αισθάνεται άνετα στον ποδοσφαιρικό χώρο και θεωρείται μια παθιασμένη οπαδός.

Tania Rincon (Fox Sports)
Η τελευταία και τυχερή είναι η Τάνια Ρινκόν του Fox Sports, ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της τηλεόρασης με συμμετοχή σε πολλά αθλητικά προγράμματα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο, και ειδικά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει αρκετή εμπειρία από κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων και θα είναι και αυτή στη Βραζιλία να ομορφύνει το Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :







>

Δεν υπάρχουν σχόλια: