Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

O Nεϊμάρ, Παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά στο Facebook !!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 δεν τελείωσε για τον Nεϊμάρ όπως ονειρευόταν ο ποδοσφαιριστής . Ο βραζιλιάνος  επιθετικός τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του κατά της Γερμανίας και της Ολλανδίας. Η Βραζιλία τερμάτισε τέταρτη, ταπεινωμένη από τους πρωταθλητές κόσμου αλλά και τους Ολλανδούς. Η παρηγοριά του Νεϊμάρ είναι - αν υπάρχει παρηγοριά- ότι ο παίκτης κατάφερε να κάνει ρεκόρ δημοτικότητας τις δύσκολες για την πατρίδα του και για τον εαυτό του αυτές μέρες. 

 Δείτε τη σελίδα του


Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν ηγέτης και μεγάλη αναφορά για τη Βραζιλία. Η απουσία του στα τελευταία κρίσιμα ματς στεναχώρησε υπερβολικά τους φίλους του σε όλο το κόσμο. Και έχει γίνει ο παίκτης που έχει κερδίσει περισσότερους οπαδούς στο Facebook χάρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο : 14 εκατ. νέοι φίλοι προστέθηκαν στο λογαριασμό του και κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 40 εκατομμυρίων . Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι ο Nεϊμάρ είναι ο παίκτης που καλείται να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μέσι , τουλάχιστον όσο αφορά τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.


Οι φίλοι του κεντρικού αμυντικού της Παρί, Νταβίντ Λουίζ  αυξήθηκαν εντυπωσιακά επίσης και  11 εκατομμύρια νέοι ακόλουθοι εμφανίστηκαν στο λογαριασμό του.


Το αστέρι και πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ Χάμες Ροντρίγκες δεν αύξησε μόνο το κασέ του στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά και τους φίλους του στο Facebook κατά 10 εκατομμύρια !

Ο  Μέσι, έκανε 6,1 εκατομμύρια νέους φίλους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, 6 εκατομμύρια.

Είναι ενδιαφέρον , ότι δεν υπάρχει παίκτης από την τροπαιούχο Γερμανία μεταξύ των εκλεκτών, ούτε καν ο Μάριο Γκέτσε, ο Γερμανός αυτοκράτορας του Mαρακανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: