Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Παρουσιάστηκαν οι επίσημες μπάλες του Τσάμπιονς και του Europa League 2014/15

Η Adidas αποκάλυψε ποιες θα είναι οι επίσημες μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στην φάση των ομίλων του Champions League αυτή τη σεζόν, αρχής γενομένης από την 16η Σεπτεμβρίου 2014 , αλλά και του Europa League.


Η μπάλα του Champions League , ονομάζεται Finale  και μέρος του σχεδιασμού είναι στην ίδια λογική σχεδιαστικά με αυτή που χρησιμοποιούσε η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο παρελθόν. Το κύριο χρώμα , το λευκό , περιλαμβάνει  μαύρα αστέρια που ενσωματώνουν εντυπωσιακά σχέδια από κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα .


Υπογραμμίζεται το γεγονός ότι τα αστέρια στην αριστερή πλευρά τους έχουν κίτρινα σχέδια, ενώ στη δεξιά τους το κύριο χρώμα είναι το πορτοκαλί , σε μια προσπάθεια να αντανακλούν την αντιπαλότητα των ομάδων που ανταγωνίζονται στο τουρνουά φέτος.
Όπως συνέβη και με την Brazuca, τη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, η νέα Adidas Finale 14 έχει φτιαχτεί , για να κάνει πιο εντυπωσιακό το παιχνίδι.
Η νέα Adidas Champions League Final 14-15 είναι διαθέσιμη τώρα στην αγορά με  130 €.


Η νέα μπάλα του Europa League



Η νέα μπάλα του Europa League έχει εμπνευστεί σχεδιαστικά από  τη μπάλα του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας , τη Brazuca , όπως έγινε και με τις μπάλες που σχεδιάστηκαν για τη Major League Soccer αλλά και για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Η μπάλα του Europa League 14-15 έχει  λευκό φόντο , σε συνδυασμό με το πορτοκαλί και το κόκκινο του γνωστού διακοσμητικού σχεδίου .
Η νέα μπάλα της Adidas του Europa League 2014/15 είναι τώρα στην αγορά στην τιμή των 130 € , στην ίδια τιμή που πωλείται και η μπάλα Finale του Champions League .

Δεν υπάρχουν σχόλια: